OVER ONS

Wij, Jeroen, José en Sander, vormen de kern van Nelson Scoort en Giftkikker. Daaromheen hebben we in de loop der jaren een stevig netwerk ontwikkeld met vormgevers, fotografen, filmmakers, drukkers, mailhouses en webontwikkelaars.

Jeroen
Reclameman pur sang, maar wel een met een groot hart voor de ander. Combineert empathisch vermogen moeiteloos met een doorwrochte kosten- en batenanalyse. Doet statistiek voor de lol en vliegt graag creatief uit de bocht. “Responsverhoging is geen doel, maar een levensinstelling”.

José
Administratief sterk en secuur. De juiste eigenschappen om donateurs- en ledenadministraties op te zetten en bij te houden. Weet elke keer de juiste toon te treffen in het contact met donateurs. Is met haar ruime ervaring in diverse administraties een vraagbaak voor klanten.

Sander
Ziet graag dat dingen ook gedaan worden. Denkt het liefst in oplossingen en heeft een buitensporig brede belangstelling voor klanten en doelgroepen. Ideaal om goede en minder goede ideeën tegenaan te houden. “Iedereen akkoord? Dan gaan we het zo doen.”


Meer weten?

Bel 030 - 230 60 00 of stuur een mail.